Üdv. újra az éterben...

2009.11.25. 11:40

"For Those About To Rock..."

Üdvözlök minden kedves látogatót. Nyilván észrevettétek, hogy az oldal jó ideje nem frissült. Sajnálattal közlöm, hogy végzős vagyok a gimnáziumban, ezért kevés időm marad tanulás nélkül. Plusz, előrehozott érettségit vállaltam, amit a héten letudok, ez után valószínűleg felszabadul egy kis időm a weblap és a blog szerkesztésére. A blogon közölni fogom a legfrissebb AC/DC koncertek felvételeit, ahogy régen. Kérem, hogy minél többen látogassátok az oldalt és a blogot, jövő héten ismét friss információval látom el őket!
További jó böngészést!

Ui.: Egyébként sikerült beszereznem a nagy sikerű AC/DC Maximum Rock & Roll című könyvet, még nem olvastam ki, de nagyon tetszik, sok információ szerezhető belőle, igazi csemegékkel és nagyon jól megfogalmazva! Ez nem reklám, de csak ajánlani tudom mindenkinek!
"We Salute YOU!..."

A bejegyzés trackback címe:

https://acdcfan.blog.hu/api/trackback/id/tr51551177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása